+316 - 13016419 julius@maatwerkcontact.nl

Als Businesscreator en coach voor advocaten en notarissen en tevens als partner in kennis en netwerkorganisatie Law4ce stelde ik afgelopen weken in mijn netwerk tijdens gesprekken met advocaten en notarissen de vraag of men de 11e oktober ook naar Pleit gaat. Hoewel Pleit inmiddels bekend is bij een steeds grotere groep zijn er nog genoeg beroepsprofessionals die hier nog nooit geweest zijn en in sommige gevallen zelfs nog nooit van Pleit gehoord hebben. Vaak hoorde ik twijfel in de vragen doorklinken die werden gesteld met als terugkerend argument dat het vooral over ICT gaat.  Aanvankelijk wilde ik tegenargumenten leveren en beginnend met Ja Maar om al snel over te gaan op een aan ander soort betoog. Graag herhaal ik hier nogmaals wat ik mijn relaties heb geantwoord.  

Ik Pleit hierbij voor iedereen die morgen voor het eerst naar Pleit gaat om er een succesvolle en geslaagde dag van te maken. En om antwoord te geven op de vraag: Ja Pleit gaat over ICT, dat is waar! Maar waar gaat ICT eigenlijk over? En wat hebben professionals in de ICT gemeen met advocaten, notarissen en deurwaarders als het om enthousiasme en overbrengen van vakkennis gaat?

Kijk daarom maar eens naar de onderwerpen in het programma en zie dan dat de onderwerpen zowel gaan over de inhoud als over de organisatie en daarmee het succes van elke onderneming. Wat besproken wordt tijdens Pleit raakt ons allemaal. Want ongeacht welk beroep je nu uitoefent, dat van advocaat, notaris of deurwaarder, je moet en wil toch bijblijven om alle kennis en ontwikkelingen in goede banen te leiden en de concurrentie voor te blijven. ICT daarvoor geldt natuurlijk meten is weten. En dat is fijn zeker als je de zaken goed kan vastleggen. Dan heb je niet alleen toezicht maar ook het overzicht en uitzicht. Je kan dan vervolgens focussen op de kern van de zaak. Zo heb je en houd je de uitgangspunten vast voor een goede en vooral gezonde toekomst. Dat betekent dat je als ondernemer weet wat er binnenkomt en wat er uitgaat.

De onderwerpen bestrijken een breed spectrum van interessante topics die zeer actueel zijn. Van de krochten van het internet naar Lean en Legal Project Management om vervolgens aan de slag te gaan met Business Development en Social Business. Zakelijke tinderen voor gevorderden zo las ik met een glimlach. Ik verheug mij niet alleen op de vele sprekers maar ook op de vele standhouders en bezoekers die ik actief kan volgen en indien gewenst contact mee kan leggen via de Pleit App. En wil je iets meer opvallen laat je dan even zien (met een foto bij je profiel) of horen via #pleit2016.     

Contact

Pieter Bothlaan 1 D
3818 CA  Amersfoort

Volg Maatwerkcontact

Volg ons op sociale media.

Share This
%d bloggers liken dit: