+316 - 13016419 julius@maatwerkcontact.nl

Advocaten Scan

Maatwerkcontact helpt Advocaten als ondernemers te denken en hun doelen te bereiken. Met de Advocatenscan worden doelstellingen behaald. Door het onzichtbare netwerkpodium (uit) te bouwen om hiermee de brug te leggen naar de juiste wensklant. Maatwerkcontact betrekt en enthousiasmeert medewerkers en wijst ze op hun geheime en vaak ongebruikte talenten. Maatwerkcontact werkt voor advocaten die zich bewust zijn van de noodzakelijke veranderingen en zich willen aanpassen aan de huidige netwerkeconomie. 

Zakelijke netwerkelaties

Sinds de oprichting van Maatwerkcontact in 2008 werkt mr Julius Scholten voor advocaten, partners, teams en kantoren. De advocaten zijn zowel werkzaam bij de grotere kantoren als bij de niche-en boutique kantoren. Advocaten uit de volgende rechtsgebieden komen het meest voor: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, Intellectuele eigendom, vastgoed, faillissementsrecht, personen en familierecht. Met meer dan 500 LinkedIn contacten binnen de advocatuur een potentieel bereik van de hele branche 17.500 binnen handbereik. Op LinkedIn staan meer dan 60 aanbevelingen over Julius Scholten.

Advocatenscan score benchmark in excel en spindiagram

Ik heb Julius als een bevlogen verbinder leren kennen bij de business club ICN. Julius organiseerde veel memorabele avonden op interessante locaties. Deze bijeenkomsten waren voor mij zowel zakelijk als privé heel waardevol. De informele en betrokken insteek van Julius waren voor mij de afgelopen bewogen jaren reden om vaak contact met hem op te nemen om te sparren. Als coach en als vriend heeft Julius mij geholpen om soms uit de emotie te stappen en te geloven in mijn eigen kracht. Julius heeft er toe bijgedragen dat ik weer energie krijg uit het ondernemen. Ik adviseer elke advocaat ondernemer die denkt de zaak niet geheel op orde te hebben contact op te nemen met Julius. Maar ook als je zaak weer op orde is blijft Julius betrokken. Hij blijft je prikkelen je te focussen op datgene waar je goed in bent en neemt je bij de hand bij het regelen van zaken waar ondernemers soms geen zin of tijd voor hebben. Julius houdt je scherp.

Sandy Gadellaa

Gadellaa Advocatuur BV

mr Julius F. Scholten, Oprichter

Maatwerkcontact zorgt voor verbetering in klantrelaties

Julius inspireert en motiveert advocaten, zowel teams als individueel. Hij doet dat overtuigend, hij weet wat er al speelt, voelt de trends aan en heeft een sterk netwerk.

Marius Hupkes, Hupkes c.s. advocaten

Contact

Mauvestraat  21
3741 TL, Baarn

Volg Maatwerkcontact

Volg ons op sociale media.