+316 - 13016419 julius@maatwerkcontact.nl

Over Maatwerkcontact

Julius Scholten is Maatwerkcontact. Businesscoach creator en consultant in één persoon voor Advocaten; Contacten leggen, verbinden, keypartners zoeken en strategische netwerken opstarten om een breed draagvlak rondom thema’s te scheppen. Sinds 2018 organiseer ik met mijn collega’s de innovatietafel vernieuwing in de advocatuur en notariaat en organiseer ik sinds 2018 www.dezaakopoporde.com (zie youtube) gericht op advocaten, partners, kantoordirecteuren en staffleden die het verschil durven maken.

Met Maatwerkcontact help ik advocatenpartners *) en hun teams de gestelde commerciële doelen te bereiken en daarbij noodzakelijke strategische keuzes te maken.

Zowel individueel als in teamverband. Het beste uit ons zelf en de klantrelatie halen. Met een scherpere profilering zoeken we op creatieve wijze de aansluiting met de gekozen wensklant. Maatwerkcontact betekent contact op maat. Verbindingen zien en leggen die voor anderen nog onzichtbaar zijn. Binnen wordt buiten en buiten komt binnen!  Van hard op de feiten naar zacht op de relatie. Sinds 2013 wordt kennis gedeeld en samengewerkt met het kennisnetwerk van Law4ce.

 

 

Grip op de  inkomenszijde van de omzet

Terugkerend thema: grip op de  inkomenszijde van de omzet! Praktische workshops over hoe commercieel handiger in  te spelen op prijs en concurrentie. In teamsessies talent van medewerkers inzetten en enthousiast en omzetbewust maken!  Als businesscoach voor advocaten en creatieve spindoctor zorgen voor een verfrissende andere blik naar buiten.

Als persoon ben ik altijd op zoek naar hoe we elkaar kunnen versterken, denk liever in mogelijkheden dan in problemen en omarm serendipiteit. Maak graag het onbesprokene los in mensen, breng plezier en activeer de onbenutte energie in organisaties zodat er beweging ontstaat. Zorg er voor dat men anders  gaat denken en handelen. Benader het leven graag van de positieve kant waarbij humor en relativeringsvermogen belangrijke elementen zijn. Rol in organisaties : Organisator  en bouwer , Inspirator, Verbinder, Netwerker.

Netwerker en relatiebouwer

Ik leg dagelijks met veel plezier contact op niveau en gebruik mijn creativiteit om mensen op allerlei gebied aan elkaar te verbinden. Mijn functie kan het best omschreven worden als een contactmakelaar. Ik zoek net zo lang totdat ik het unieke vind dat relaties aan elkaar kan binden. Ik zie mijzelf als netwerker en relatiebouwer. Ik ben uw aannemer op het gebied van Maatwerkcontact.

U verlangt een gesprekspartner op niveau. Geen ja-knikker maar iemand die u confronteert met de door u gemaakte keuzes!
Bewust keuzes kunnen maken geeft mij het gevoel onafhankelijk te zijn. In 2002 koos ik er voor om samen met mijn vriendin onze baan op te zeggen, haard en huis te verkopen om vervolgens een wereldreis te maken. Dat onafhankelijke gevoel heeft mij nooit meer verlaten.

*) Gezien de verwevenheid met Notarissen en Accountants help ik deze doelgroep ook graag!

mr Julius F. Scholten, Oprichter

Maatwerkcontact zorgt voor verbetering in klantrelaties

Julius publiceerde onlangs het volgende artikel: https://maatwerkcontact.com/wie-ben-jij/
Hierin leer je Julius Scholten echt kennen. Iemand die vol overgave zijn kennis en vaardigheden deelt en zich vanuit zijn talenten en kennis inzet voor zijn klanten. Het is een feest je te laten helpen door deze enthousiaste commerciële coach met hart voor zijn cliënt in de advocatuur. Hans Schuurman, Law4ce

Contact

Mauvestraat  21
3741 TL, Baarn

Volg Maatwerkcontact

Volg ons op sociale media.